L’edifici de serveis més gran del Pirineu s’ha inaugurat avui a Grandvalira – DIARIDELANEU

Rosa Colet GRANDVALIRA ANDORRA SKI

Grandvalira inaugura a El Tarter un edifici de 2.300 m2 que podrà donar servei a 4.500 persones

Grandvalira inaugura a El Tarter l’edifici de serveis més gran del Pirineu. L’acte d’obertura ha comptat amb la presència del cònsol de Canillo i president d’Ensisa, l’Honorable Sr. Josep Mandicó, el Mossèn Ramon de Canillo, el Sr. Xavier Cornella, director general de Crèdit Andorrà, i el director general d’Ensisa, Conrad Blanch. L’espai, amb 2.300 m2 de superfície, ha representat una inversió de gairebé 4 milions d’euros i podrà acollir i donar servei a més de 4.500 persones en una única jornada.

Grandvalira ha inaugurat avui el nou edifici de serveis del telecabina de El Tarter, un modern espai que dinamitzarà el sector i millorarà l’experiència dels esquiadors. Les noves instal·lacions han estat oficialment inaugurades pel president d’Ensisa i cònsol de Canillo, l’Hble. Sr. Josep Mandicó, el Mossèn Ramon de Canillo, Sr. Xavier Cornella, director general de Crèdit Andorrà i el director general d’Ensisa, Conrad Blanch.

Mandicó, president d’Ensisa i cònsol de Canillo, ha remarcat “la importància de les noves inversions que s’estan duent a terme i que permeten donar l’impuls necessari a Grandvalira per a posicionar-se com a destinació de primer nivell”.

Per la seva banda, Conrad Blanch,  director general d’Ensisa, ha volgut destacar “la singularitat d’un projecte completament integrat en l’entorn” i “la necessitat de seguir invertint per aconseguir l’excel·lència en matèria de serveis”.

El modern edifici ha representat una inversió de gairebé 4 milions d’euros per Ensisa i és una de les principals novetats d’aquesta temporada. Amb l’objectiu de centralitzar els serveis a peu de pistes i millorar la funcionalitat pels esquiadors, les noves instal·lacions podran acollir a més de 4.500 persones en una sola jornada en temporades de forta afluència assegurant l’agilitat i el confort dels clients.

L’estudi andorrà d’arquitectura Felix Vicente Solà i la constructora andorrana Grup Heracles han estat els encarregats de concebre i realitzar un edifici completament integrat amb el paisatge que l’envolta gràcies a la utilització de materials típics de la zona i a unes formes orgàniques que segueixen la orografia del terreny. Una de les principals novetats que presenta és la quantitat de serveis que concentra a la seva planta baixa de 2.300m2, convertint-lo en el centre de serveis més gran dels Pirineus. La interiorista Rosa Colet ha estat l’encarregada de dissenyar l’espai a on els visitants hi trobaran noves taquilles, una cafeteria, guardaesquís, una oficina d’atenció al client, un nou centre mèdic, i una nova escola d’esquí on es podran adquirir classes d’esquí, cursos de freestyle i diferents activitats. A la part exterior, el telecabina també presenta una imatge renovada gràcies a una nova coberta metàl·lica composada per 10.000 llosetes de tonalitats verdes i ocres que es fusionen amb l’entorn i estableixen un diàleg entre l’arquitectura i la natura privilegiada de la vall.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *